maanantai 11. toukokuuta 2015

HAUTAJAISET

Viikko vierähtänyt ja hautajaiset ovat pois aikataulusta. Joten kerron tästä nyt..

Koko viikonloppu on ollut minun makuuni aivan liian kiireinen. On ahdistanut kahta kauheammin mutta olen selvinnyt niistä hyvin.. Perjantai meni koko päivän Annella jolla muistotilaisuus järjestettiin, siellä siivoilin ja valmisteltiin astioita ja muuta. Jätettiin vähän kaikki viime tinkaan ja sanoisinko että olimme pulassa, tavaraa puuttui ja oli pakko hankkia päivässä, no se onnistui onneksi hyvin. Meitä oli suunniteltu että tulee noin 26 ihmistä ja taisi tulla kaksikymmnentä, mutta olimme ainakin hyvin varustautuneet kattauksin.. Itse päivänä eli lauantaina.. Kaikki oli aivan kamalaa, en saannut yöllä unta vaikka otin luvalla hieman suuremman annoksen iltalääkettä. Heräsin unisena, puin hieman kauniimmat vaatteet päälle, meikkiä en halunnut laittaa koska itken ne kumminkin pois. Niinhän se olikin. No itse hautajaisissa näin äidin puolen sukulaisia joita en ollut nähnyt pitkään aikaan. Papan ja sylikummin. Pappa ei tainnut edes tunnistaa minua kunnolla, paikanpäällä oli todella paljon porukkaa joka ihmetytti minua koska mummoni hautajaisissa ei ollut ihmisiä kun vain kymmenen. Alkusoitoksi kuului Suojelusenkeli minkä äiti ja Anne olivat valinneet. Lähimmäiset purskahtivat itkuun. Sitten kukat, ja kukkia tuli paljon vaikka Eno(Japa) ei niitä olisi halunnut. Oli joskus kertonut.

Sitten siirryimme muistotilaisuuteen jonne tuli myös pappi. Siellä luin adressit vieraille ja juttelin tutuilleni, söin tarjottavia ja soitin biisin. Raaka-aine Muistollesi. Tontsa heitti minut kotiin, kello oli kaksi. Muutaman tunnin päästä lähdin kavereiden kanssa ajelemaan autolla, mukavaa viihdettä ja sain pahaa oloa pois. Sitten ne heittivät minut kotiin ja lähdin heti Pirjon kanssa teatteriin. Se esitys turrutti minut täysin, en pystynyt edes sanomaan mitän olin vain hiljaa koko illan. Esitys käsittey kiusaamista ja muutama murhakin oli mukana. Kaksi tuttavaani olivat esityksessä mukana.. Oli kyllä väärä aika katsoa se näytelmä! (Ystävät hämärän jälkeen)

Heräsin sunnuntaina, en saannut nukuttua senkään vähempää oli taas aikainen herätys.. Yritin saada ystävän nukuttamaan minut mutta meni liian myöhäiseksi teatterin takia, laitoin siis radion soimaan, näin paha unta ja heräilin. Ajatukset olivat pahoissa asioissa, sitä edeltävänä päivänä minulla oli ollut todella paha ahistuskohtaus. Melkein viiltelin mutta en! Siis sunnuntai aamuna lähdettiin Vantaalle ja ravintolaan Helsinkiin. Ruoka oli hyvää, ja oli hyvä seura. ravintolan jälkeen käytiin kiertämässä Helsinki ympäri se oli mukavaa, Suoraan lähdettiin kotiin ja olin oikeasti poikki koko viikonlopusta, en saannut juurikaan hengähtää viikonloppuna. Koulu alkoi ja kohta alkaa loma! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti