sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Positiivinen postaus




Olen tässä miettinyt että mitä tänne kirjoittaisin? Asiaa esim. Parantumisesta, kiusaamisesta, oloista, hoitomahdollisuuksista jne..?

Mutta tässä aivan omalla järjellä mietin että tännekkin pitää kirjoittaa jotain hyvää.. Kai? Meillä oli tiistaina palaverikoulussa, itkuhan sielläkin tuli, meikkasin kauan ja meikit aivan levinneet.. Mahtavaa. Mutta siinä nyt päätettiin siirtää minut Pienluokalle ja sitten Pajalle. Muuten käyn helpotetusti koulua. Muutama tunti päivässä ja siintä sitä sitten nostetaan voinnin kannalta. Olen tyytyväinen. Ei minusta olisi edes kouluun koko päiväksi, en ole oikein edes koulukuntoinen. Pikkuhiljaa.

Mutta viikonlopusta muuten. Mielialat ovat olleet mitä olleet. Yht' äkkinen itkukohtaus saattaa muuttua nauruksi, tai toisinpäin. Pienikin asia lannistaa mieltä. Vastoinkäymiset jne. Mutta jos nyt vaikka tässä postuksessa paneudun hyvään. Olen oppinut taas vähän nauttimaan pienestä. Oltiin lauantaina Flamingossa. Kylpylässä. Oli todella mukavaa laskin vesiliukumäkiä, hypin kolmesta ja viidestä metristä. Eka kerta siellä. Minua kyllä tosin aika pahoin ahisti ihmispaljous ja mutenkin kun vähissä kuteissa hyppiä, MUTTA eipä siellä onneksi ollut tuttuja. Helpotti vähän.  Huomenna se olisi joulukuu ja tiedän jo mitä lahjoja saan äidiltä, joulun vietän äidillä vaikka siellä se on vain syömistä ja TV;n katselua mutta mitä vikaa? Joulu on minulle enemmänkin vai olemista. Ei juurikaan mitään ''juhlaa'', enemmän juhlin syntymäpäiviä!

Kun puhuin matkasta ulkomaille, se peruttiin. Koska... No... Ehkä aika ei nyt sallinut. Mutta matka on kyllä vielä tulossa! Tässä 12-14 päivänä me lähdenne laivalle ja nukutaan hotellissa, ihanaa!


Mutta miten nyt siis mennyt muuten. Tossa keskellä viikkoa oli minulla todella vaikeaa. Lähdin sanomatta kotoonta.. Tulin illalla. Kävelin lähellä moottoritietä ja katselin meneepä ne nopeasti. Olisi nopea lähtö. On todella harmi kun tässä matkalla melkein minne vain on moottoriteitä. Pakko se on kestää... Kai tässä kaikki?



<3  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti