perjantai 22. elokuuta 2014

Jootain hyvää

              Moi!

Tässä nyt kirjottelen tästä viikosta siis perjantaina. Sattuu juuri sopivasti olemaan kotomäki- ilta. Jolloin siis ollaan sisällä viidestä lähtien. Mutta siis miten minun viikkoni on mennyt? Hyvin! Oon nyt saannu yhteensä kahdella sadalla eurolla kuteita, on sossuistakin oikeesti jotain hyötyä! Uusi takki, kahden kengät, paita ja housut.  Kun maksusitoomuksella maksetaan niin ei välttämättä käy kaikkiin kauppoihin mentiin äipänkanssa turhaan Citymarkettiin kun ei voinnut maksaa maksusitoomuksella.. No onneksi Prismassa kävi! Tiistaina menen ottamaan R4 & tattoossa kielikorun, vähän kyllä jännittää, siinä  sitten sössöttää muutamat päivät..

Ainiin! Meenattiin kun Prismassa oltiin niin että oltaisiin ostettu samallaiset takit kun äipän takki oli vielä myynnissä Prismassa, mutta ehken halua olla äipän kanssa samallaisia. Tässä Monstercat soi, mietin että mitähäN sitä tänään tekisi, pitäis saada treenattuaki mutta ei ole ollut kiinnostusta. Ainakin saunaan menen! Nää viikonloput täällä on kyllä tosi rentoja. Ja muutenkin säännöt täällä!

 Sijaisperheestä etten unohda kertoa, miulla on valintana joko Pyhtää/Vastila tai Karhula.. Maalla asuminen olisi kyllä mukavaa, siellä on myös poneja ja kaksi koiraa.. Houkuttelee kyllä.. Kaikki jäisI taakse.. Ja onhan siellä pieni n. 35 oppilaan kyläkoulu, poika valtainen.. Jännittää mitä sossuissa päätetään, kyllä tää elämä on ollut nyt niin saatanan sekaisin.. Kaveri yritti hypätä katolta, sitten äiti ja isä asiat, kaikki kun miun asioista päätetään, tulenko huostaanotetuksi vai olenko avohuollossa, olen kyllä niin tiukasti sanonnut täällä että minuahan ei toiseen laitokseen laiteta, siihen pistän oikeesti hanttiin.. Sitä en halua, EI EI EI!.. Huhhhuh.. Miten edes jaksan tätä?

Miulla alotettiin taas lääkitys, olin ollut lomalla ottamatta niitä vaikka olisi pitännyt, kyllähän sen huomaa että ne vaikuttaa, miulla on niin paljon ollut mielialan ailahtelua ja olen ollut oikeasti raivona.. Päätä ja nyrkkejä seinään.. Täysjärkisyys on siis yliarvostettua. :D 

PS. MIULLA ON KAUEHA IKÄVÄ MIUN PLEIKKARIA JA KONETTA..  

Takki

Kengät 


Joskus iloisuuskin on sallittua täällä päin!
 

1 kommentti:

  1. Jeih ^^
    Anne chan on tehnyt ihanan blogin~

    käys vaikka huviksesi vilkaisemassa minun omaa~ http://nightwishdiamonds.blogspot.fi/

    VastaaPoista