keskiviikko 27. elokuuta 2014

Keskiviikon kuulumiset



Heissaan!

Oon tosi iloinen. Oikeasti.  Kielilävistys vihdoin kielessä,  en tuntenut juurikaan mitään, olin ohjaajan kanssa. Ohjaajakin ajatteli että olisin edes inahtanut mutta ääntäkään ei kuulunutkaan. Onhan tämä nyt kipeä, vaikea syödä ja puhua mutta on se tämän arvoista! Eli suuri kipukynnys, miullahan on/oli kielilävistys, huulilävistys, napalävistys, kulmalävistys ja rustolävistys. Myös kyllä perus korvakoruja 5 kappaletta, noista itse kaikki paitsi kielilävistys. Oon aina jotenkin unelmoinnut että olisin lävistäjä.. 

Mutta menee kyllä todella hyvin tällähetkellä. Asiakasuunnitelmassa ei päätetty sen kummoisempia asioita, olen vielä nykyisessä paikassa ja kun löydetään jokin sijaisperhe niin sinne muutan sitten. Ärsyttää hyvin paljon kun isäni on vielä huoltajani mutta ei elämässäni mitenkään. (hyvä niin.) Hän saa silti lappuja liittyen asioihin ja en todellakaan haluaisi että hän saisi niitä. Sitten soittelee äidilleni, en itse omista hänen numeroa. Onneksi! Paljon on kaikkea mistä puhua mutta ehkä nyt ensimmäiset postaukset blogissani on enemmän itseeni liittyvää! Miun tekisi mieli kirjoittaa tänne kaikki, mikä painaa, mutta ajatelkaa kuinka painavaa luettavaa tämä blogi olisi? Juuri mietin että ehkä hieman vähennän omien asioiden kertomista tänne. Ihan vain teitä ajatellen. 

On se niin ihanaa kun meidän kisut hyppivät toistensa päällä, vanhempi kissa vielä tulee syliin kehräämään ja oleilemaan, sillä kai on niin ikävä! On miullakin kyllä niitä. Pikkukissa sivulaukkaa selkäkyyryssä, mahtava näky!

Hei muuten, oletteko te huomannut kun päivät vierii niin nopeaa tahtia ettei pysy perässä? Minä olen ainakin huomannut sen! Nytkin on jo keskiviikko, vastahan oli maanantai! Huhhuh. Kyllä tämä lukuvuosi menee sitten nopeasti, ainakin uskon. Muut kouluvuodet eivät ole menneet läheskään niin nopeasti. Alle 4kuukautta niin on jo joulu.. Mahtavaa.. Sittekun on kahdeksantoista niin kuulema aika vierii vielä nopeammin, uskottavaa, aijon kyllä nauttia tästä nuoruudesta vielä kun voin!


puspus, heihei!  
 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti